آواژه
ارائه خدمات روانشناسي

شوهر زورگو حتما تحمل زندگي مشترك را برايتان سخت تر خواهد كرد. اينگونه مردان با كنترل گري و سلطه جويي، هميشه و در هر شرايطي به دنبال به كرسي نشاندن حرف خود هستند. ازدواج نياز به توافق دو طرف و همدلي دارد. دوطرف بايد با يكديگر به مشورت و گفتگو بپردازند. اين شرايط فقط محدود به گرفتن تصميمات نمي‌شود. افراد زورگو در جنبه هاي مختلف زندگي، سعي در تسلط بر شما خواهند داشت. نمي‌توان با خوشبيني از كنار اين موضوع رد شد و بهتر است به دنبال راه حل باشيد. براي آشنايي با نشانه هاي شوهر زورگو اين مقاله را مطالعه كنيد.

منبع: شوهر زورگو و بي منطق | رفتار صحيح با شوهر زورگو

شوهر زورگو

شوهر زور گو فردي است كه مدام در حال عيب جويي و بهانه تراشي است. احتمالا در مشكلات هميشه خانم مقصر شناخته مي‌شود و هيچ راه گريزي از اين ماجرا ندارد. افراد زورگو نسبت به اطرافيان، مغرور و پرتوقع هستند. گاهي اين زورگويي فقط محدود به همسر و فرزاندانشان مي‌شود و در زندگي اجتماعي يك فرد فرمانبردار هستند.

نشانه هاي شوهر زورگو

كساني كه مدام در حال زورگويي به ديگران هستند؛ رسيدن به هدفشان، از همه چيز برايشان مهم تر است. در اين مسير به احساسات ديگران اهميت نمي‌دهند. بهتر است با شناسايي نشانه هاي مرد زورگو، اقدام به توقف اين رفتار كنيد.

⭕كنترلگري بر روي همسر

شوهر زورگو با بهانه تراشي هاي غيرمنطقي، سعي در كنترل زندگي شخصي همسرش دارد. براي مثال روابط خانوادگي يا شغلي او را محدود مي‌كند. حتي لباس پوشيدن او را نيز تحت كنترل خود در مي‌آورد. انتظار دارد كه همسرش، تمام وقتش را با او بگذراند. بخوانيد: شوهرم نميذاره خانواده ام رو ببينم

⭕ رفتارهاي خشونت آميز

اين زورگويي معمولا با خشم كنترل نشده همراه است. اينگونه افراد مهارت كنترل خشم ندارند و خشم خود را با توهين و تحقير يا آسيب فيزيكي به همسر خود، تخليه مي‌كنند. بسيار تحريك پذيرند و كوچك ترين چيزي آنها را عصباني مي‌كند. خشونت جسمي، كلامي، رواني و حتي جنسي از انواع رفتارهاي شوهر زورگو هستند.

براي آشنايي با علت دست بزن داشتن شوهر كليك كنيد.

⭕تلاش براي سلطه مالي

بيشتر زناني كه از نظر مالي به همسر خود وابسته هستند؛ مورد زورگويي همسر خود قرار مي‌گيرند. در چنين شرايطي، آنها راهي نداشته و مجبور به تحمل شوهر زورگو هستند. از طرفي ديگر همسر، درآمد خود را اهرم فشاري براي سلطه گري قرارمي‌دهد. احتمالا زن و فرزند براي كمترين خرجي، بايد پاسخگو باشند و هيچ حقي ندارند.

⭕رفتارهاي سمي

اين گونه مردان، بسيار شكاك هستند. معمولا به دليل اينكه از طلاق همسر خود واهمه دارند؛ اضطراب زيادي را تحمل مي‌كنند. تحمل نه شنيدن را ندارند و هميشه به دنبال جلب توجه هستند. به نظرات همسر خود اهميت نمي‌دهند و همه تصميمات را به تنهايي مي‌گيرند. شوهر زورگو، حتي در تربيت فرزندان نيز، مستبد است. او شيوه هاي تربيتي خود را تحميل مي‌كند.

علت بروز زورگويي شوهر چيست؟

اغلب به دليل تجربيات دوران كودكي، اين رفتار ها شكل مي‌گيرد. براي مثال طلاق والدين، توجه بيش از حد، آسيب هاي رواني و يا تقليد از رفتارهاي پدر باعث بروز زورگويي در مردان مي‌شود.

رفتارهاي شايع در مقابل شوهر زورگو

بسياري از زنان، شهامت ايستادن در مقابل شوهر زورگو را ندارند. احتمالا به زندگي مشترك خود ادامه داده و باعث تداوم اين رفتار ها نيز مي‌شوند. به اين دليل به آنها رفتار شايع مي‌گوييم كه بيشتر زنان در مقابل زورگويي، همين گونه رفتار مي‌كنند؛ كه البته روش درستي نيست.

❌مقابله به مثل با شوهر زورگو

يكي از رفتار هاي اشتباهي كه همسران افراد زورگو از خود نشان مي‌دهند؛ مقابله به مثل است. اين دعواها تا جايي ادامه پيدا مي‌كند كه به جنگ قدرت بدل مي‌شود. زوجين مدام درحال لجبازي با يكديگر هستند و هيچ كدام از موضع خود عقب نشيني نمي‌كنند. اين برخورد، اوضاع را پيچيده تر خواهد كرد. فراموش نكنيد كه جبران بسياري از رفتار ها، امكان پذير نيست بلكه فقط صلح راه چاره است. براي مثال اگر همسرتان داد زد؛ شما تا كجا مي‌خواهيد صداي خود را بالا ببريد؟

❌اطاعت كردن

در نقطه مقابل مقابله به مثل، مطيع بودن در مقابل شوهر زورگو وجود دارد. مورد ظلم واقع شدن نيز خود، واكنش اشتباهي است. برخي از زنان منفعل تصور مي‌كنند با تسليم، به دعوا و مشاجره پايان مي‌دهد. غافل ازاينكه فرد زورگو در هر شرايطي زورگوست. با سكوت چيزي حل نمي‌شود. هر فردي از حقوقي برخوردار است كه نبايد آنها را ناديده بگيرد.

واكنش صحيح نسبت شوهر زورگو

اما با شوهر زورگو چطور بايد برخورد كرد؟ قبل تر گفتيم كه سكوت يا مقابله به مثل روش هاي درستي براي برخورد با استبداد نيستند. در اين قسمت راهكارهايي را ذكر خواهي كرد كه موثر تر هستند و به مرور فرد را متوجه اشتباهاتش مي‌كند.

✅تاييد كردن او

در ظاهر با او موافقت كرده و به نظرات او احترام بگذاريد؛ اما به او اجازه كنترل كردن، ندهيد. نظر شخصي خود را اعمال كنيد. تاييد شدن به او حس خوبي القا كرده و وقتي نتيجه ي كار را مشاهده مي‌كند؛ حتي اگر به طور مشخص نظر او اعمال نشده باشد، باز هم خوشحال است. هيچ وقت با يك فرد زورگو به توافق نمي‌رسيد؛ پس بهتر است با تاييد او بحث را كوتاه كرده و آن را به نفع خود تغيير دهيد. اين افراد مخالفت را انتقاد شخصي قلمداد مي‌كنند؛ به همين در مورد آن جبهه مي‌گيرند.

✅استفاده از قدرت طلبي در جهت مثبت

افراد زورگو علاقه دارند هميشه پيروز ميدان باشند. از اين طريق مي‌توان در جهت بهبود اوضاع نيز استفاده كرد. به اين معنا كه سعي كنيد مسئوليت هاي مهم و زيادي را به او بسپاريد. احتمالا براي اثبات خود نيز، از پس آنها برخواهد آمد. اما پس از مدتي به علت فشاري كه تحمل كرده است متوجه اهميت تقسيم وظايف خواهد شد. همچنين علاقه به رقابت شوهر زورگو، در بعضي موارد به نفع زندگي مشترك تمام خواهد شد.

✅برخورد قاطعانه

در زندگي مشترك اعتماد به نفس داشته و از حقوق خود مطلع باشيد. به طور واضح به او نشان دهيد كه از اوضاع راضي نيستيد. در جواب درخواست هاي غير منطقي صريحا نه بگوييد. مسائل را حل نشده رها نكنيد. اجازه ندهيد همسرتان زياده روي كند. برخورد قاطعانه با شوهر زورگو با دعوا كردن متفاوت است. سعي كنيد با كمك يك متخصص از تفاوت آنها آگاه شويد و شرايط را عوض كنيد.

✅مراجعه به روانشناس

بهتر است فرد مستبد خود، براي درمان اقدام كند. اما زوج درماني و مراجعه همزمان به روانشناس نيز موثر است. حتي وقتي همسر شما انگيزه شما را براي درمان مشاهده كند؛ بيشتر ترغيب خواهد شد. در اين مسير شوهر زورگو را تنها نگذاريد و براي درمان به او كمك كنيد. توجه شما به او و حتي صحبت كردن در اين مورد؛ اوضاع را بهتر خواهد كرد. روانشناس با ريشه يابي اين رفتار ها، به درمان اقدام مي‌كند.

سخن پاياني

طبيعي است كه شوهر زورگو، مشكلات خود را نپذيرد يا براي درمان همكاري نكند؛ اما نبايد دلسرد شد. گاهي اين مشكل، ريشه دار تر از آن است كه شما فكر مي‌كنيد. او را سرزنش نكنيد و تا حد امكان با آرامش برخورد كنيد. اگر قادر به كنترل اوضاع نيستيد؛ حتما از يك روانشناس كمك بگيريد. براي دريافت خدمات مشاوره خانواده كافي است به مراكز معتبري مثل آواژه مراجعه نماييد. براي برقراري ارتباط با درمانگران با شماره هاي زير تماس بگيريد.

براي دريافت مشاوره در زمينه شوهر زورگو مي‌توانيد در هر ساعت از روز براي مشاوره تلفني از طريق شماره 02191002360 و يا از طريق تلفن ثابت با شماره 9099070354 جهت ارتباط با برترين متخصصان در مركز مشاوره روانشناسي آواژه تماس حاصل نماييد.

 

سوالات متداول

شوهر زورگو كيست؟

افراد پرخاشگر، كنترل گر با رفتار هاي سمي و يا كساني كه از نظر مالي همسر خود را تحت فشار قرار مي‌دهند؛ زورگو هستند.

علت بروز زورگويي در شوهر چيست؟

معمولا اين رفتار مربوط به تجربيات دوران كودكي مي‌شود. براي مثال طلاق والدين يا تقليد از زورگويي پدر و آسيب هاي رواني.

چگونه با شوهر زورگو برخورد كنيم؟

برخورد قاطعانه، استفاده از زورگويي در جهت بهبود زندگي مشترك، مراجعه به روانشناس و تاييد كردن از روش هاي برخورد با شوهر زورگو است كه در مقاله به توضيح آنها پرداخته ايم.

منبع: شوهر زورگو و بي منطق | رفتار صحيح با شوهر زورگو

امتیاز:
بازدید: 0
برچسب:
:
[ 1402/3/31  ] [ ۱۹ ] [ avaje ] [ ]
[ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 5
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب